verkocht

VERKOCHT: Wandlamp van de oude wandtelefoon van de opa en oma van Lizzy

Deze vintage wandtelefoon is op aanvraag vermaakt. Zo heeft deze telefoon weer een nieuwe functie naast emotionele waarde. Tof toch?

Verkocht in de woonwinkel Magazzini te velp
Verkocht in de woonwinkel Magazzini te velp

VERKOCHT: tafellamp van een balgcamera 

Deze vintage fotocamera vermaakt tot tafellamp is verkocht. We hebben nog meerdere vintage (niet werkende) fototoestellen om te vermaken tot lampen.

VERKOCHT: poezenmand 'Kat in 't bakkie'

 

Deze vintage koffer vermaakt tot poezenmand is verkocht. We hebben nog meerdere koffers om te vermaken tot poezen- of hondenmandjes.

VERKOCHT: Vermaakte sixties fotocamera

 

Deze vintage Praktica spiegelreflex uit de jaren zestig is een stoere lamp geworden en heeft een tweede leven bij een nieuw baasje. Verkocht bij Magazzini te Velp.

VERKOCHT: Vermaakte sixties filmcamera

 

Deze vintage Sankyo Movimat uit de jaren zestig is een toffe lamp geworden voor een echte liefhebber. Deze liefhebber heeft 'em cadeau gekregen van een klant van Vermaakt en staat nu bij hem thuis te 'shinen'! Wilt u ook een lamp op maat? Mail ons dan met uw verzoek.

VERKOCHT: Vermaakte balgcamera met zonne-flitser

 

Deze vintage Agfa Isola uit 1937 is een stoere vintage lamp geworden met 2 leds erin (in flitser en lens). De tuimelschakelaar en gouden snoer maken het plaatje compleet. Lamp is op verzoek gemaakt en dus verkocht.

2e telefoon-lamp verkocht bij Magazzini te Velp
2e telefoon-lamp verkocht bij Magazzini te Velp

VERKOCHT: 2e lamp 'Black Edition' van vintage bakelieten PTT  telefoon.

 

Deze vintage telefoonlamp (gemaakt op verzoek van klant) is verkocht bij woonwinkel Magazzini in Velp. Hij is geheel in zwart uitgevoerd. Dit product is uniek, maar we kunnen ook zoeken naar een soortgelijke telefoon om voor u te vermaken tot lamp waarbij we rekening houden met uw wensen.


Lamp van retro telefoontoestel bij Magazzini in Velp
Lamp van retro telefoontoestel bij Magazzini in Velp

VERKOCHT: Lamp van vintage Ericsson bakelieten PTT  telefoon

 

Deze vintage telefoonlamp is verkocht bij woonwinkel Magazzini in Velp. Dit product is uniek, maar we kunnen ook zoeken naar een soortgelijke telefoon om voor u te vermaken tot lamp.

Vermaakt lamp  № 003
Vermaakt lamp № 003

VERKOCHT: Lamp № 003 van vintage bakelieten PTT / NEDAP telefoon

 

Dit vintage Ericsson telefoontoestel is omgebouwd tot een unieke lamp. Je kunt zelf makkelijk het ledlampje verwisselen. De aan- en uitschakelaar is verslavend. Weer terug bij z'n baasje die deze telefoon ooit in elkaar zette... op het bureau van de financieel directeur van de NEDAP.

Vermaakt lamp  № 007
Vermaakt lamp № 007

VERKOCHT: Lamp № 007 van vintage bakelieten telefoon

 

Dit vintage Ericsson telefoontoestel is omgebouwd tot een unieke lamp. Je kunt zelf makkelijk het ledlampje verwisselen. De aan- en uitschakelaar is verslavend. Deze is verkocht, maar er is altijd een soortgelijke in de maak! Vraag naar ons aanbod.

Vermaakt lamp  № 001
Vermaakt lamp № 001

VERKOCHT: Lamp van vintage fotocamera met flitser | № 001

 

Dit retro fototoestel is omgebouwd tot mooie lamp. Geschikt als tafellamp of vloerlamp: meerprijs 25,00 voor statief. Kan weer jaren dienst doen en... de lamp is maar 1 Watt!

Vermaakt lamp № 002
Vermaakt lamp № 002

VERKOCHT : Lamp van vintage filmcamera | № 002

 

Deze retro filmcamera (Kohka 303) is omgebouwd tot een mooie unieke lamp. Zeer geschikt als vloerlamp/staandelamp door het stevige statief en daardoor ook in hoogte verstelbaar. De lamp kun richten met het balhoofd in alle richtingen. Kan weer jaren dienst doen en... de lamp is maar 1 Watt!